Nyugdíjba vonulás

Tiszafüred alapszervi titkárának köszönjük meg a kollegák érdekében a szakszervezetben végzett munkáját nyugdíjba vonulása alkalmából.

Erika 1984-ben kezdett dolgozni Tiszafüred Körzeti Postán, mint rendszeres helyettes. 1999-től 2012-ig Tiszafüred és körzetének munkaügyi ügyintézője volt. A körzet megszűnése után továbbra is Tiszafüred postán maradt, mint postahelyi helyettes.

1985 márciusa óta tagja a Postás Szakszervezetnek. Volt bizalmi, gazdasági felelős, majd több cikluson keresztül Tiszafüred alapszervezet titkára. Szerette a munkáját, mind a szakmai, mind a szakszervezeti szerepvállalást. Külön méltatást érdemel embersége, segítőkészsége.

Kívánjuk, hogy a 40 dolgos év után egészségben és szeretetben eltöltött hússzú nyugdíjas évek következzenek Erika számára.

Munkáját, odaadását köszönjük:

Postás Szakszervezet elnöksége

 

 

Szabó Gyuláné Nádudvar posta alapszervit titkárának, szakszervezetben végzett munkáját köszönjük meg nyugdíjba vonulása alkalmából.

Eta 1984 szeptemberében kezdett el dolgozni a debreceni Szállítási Üzemnél, a Postaforgalmi Szakközépiskola elvégzése után. Ekkor lépett be a Szakszervezetbe is. 1990 óta a nádudvari postán dolgozott, előbb pénztáros, csoportvezető, majd főpénztáros munkakörben. Közel másfél évtizedig volt a Postás Szakszervezet nádudvari alapszervezet titkára. Szerette a munkáját, mind a szakmai, mind a szakszervezeti szerepvállalást. Külön méltatást érdemel humánuma, segítőkészsége. Mindig jó érzés volt számára, amikor a kollegáknak tudott segíteni. Közösségformáló tevékenysége kapcsán erős pillére volt a Debreceni SZSZT-nek.

Segítőkészségét köszönjük, és egészségben, szeretetben eltöltött hosszú nyugdíjas éveket kívánunk neki!

Postás Szakszervezet elnöksége

 

Belépési nyilatkozat

Az alábbi linken töltheti le a belépési nyilatkozatot: